تانکرسازی
مراحل تانکرسازی در کمک کار
پس از ثبت سفارش و استخدام متخصص تانکرسازی در کمک کار، طراحی و تولید تانکر مطابق مراحل زیر انجام میشود:
1. مرحله اول تانکرسازی: طراحی تانکر
در اولین مرحله، ابعاد، جنس و مدل تانکر طراحی میشود. جنس تانکر بسته به نوع موادی که حمل و نگهداری میکند، متفاوت است و میتواند از جنس ورقهای تانکر فولادی ضد زنگ، استیل، گالوانیزه، پلاستیکی و غیره باشد. همچنین ابعاد و مدل تانکر هم به حجم مایعات و ثابت یا متحرک بودن آن بستگی دارد. امروزه جهت افزایش دقت در طراحی تانکر، از نرم افزارهای مخصوص مانند CAD استفاده میشود تا با بهرهگیری از مدلهای سه بعدی، تانکر ایدهآل مشتری طراحی شود. کاربردی بودن یک تانکر به کیفیت طراحی آن بستگی دارد، پس حتما نیازها و اهداف و انتظارات خود از ساخت تانکر را به طور شفاف و واضح با متخصصان در میان بگذارید تا مناسبترین تانکر را برایتان طراحی کنند.
2. مرحله دوم تانکرسازی: تولید تانکر
در مرحله دوم، ورقهای تانکر در ابعاد مورد نیاز برش میخورند و به اندازه مناسب خم میشوند. این قطعات برش خورده و خم شده توسط جوشکارهای حرفهای با یکدیگر جوش میخورند و پس از آن، دریچهها، پمپها، لولهها و اتصالات تانکر سرجای خود
جوشکاری شده و شکل نهایی تانکر تکمیل میشود.
3. مرحله سوم تانکرسازی: کنترل کیفیت
در این مرحله باید عدم نشتی تانکر و استحکام آن تست شود. به همین منظور با استفاده از روشهای اصولی و تخصصی و بدون آسیب زدن به تانکر، عدم نشتی و میزان استحکام آن مورد آزمایش قرار میگیرد تا تانکر بدون ایراد به مشتری تحویل داده شود.
4. مرحله چهارم تانکرسازی: رنگآمیزی و پوششدهی
در آخرین مرحله، بدنه تانکر با استفاده از رنگهای مخصوص که قابلیت ضد زنگ، ضد آب و ضد خوردگی دارند، رنگ آمیزی میشود. این پوششهای محافظتی موجب افزایش مقاومت و طول عمر تانکر شده و از خوردگی و زنگ زدگی در برابر مایعات و عوامل محیطی جلوگیری میکند. علاوه بر این، در این مرحله
عایق کاری تانکر هم توسط متخصصان کمک کار انجام میشود.
دستهبندی تانکرهای موجود در بازار
تانکرهای موجود در بازار از لحاظ جنس بدنه، شکل ظاهری و تعداد لایهها با یکدیگر تفاوت دارند و این تفاوت موجب شده تا هرکدام برای هدف مشخصی مورد استفاده قرار بگیرند. در ادامه به بررسی انواع تانکر از لحاظ جنس، شکل و تعداد لایهها میپردازیم تا بهتر بتوانید تانکر ایدهآل خود را انتخاب کنید.
انواع تانکر براساس جنس بدنه
بدنه تانکرها معمولا از فلز گالوانیزه، استیل و پلی اتیلن ساخته میشود که بسته به نوع مایعات درون آن متفاوت است. در واقع هنگام خرید تانکر باید نوع مایعات را در نظر بگیرید وگرنه ممکن است بدنه تانکر توانایی مقاومت در برابر ترکیبات شیمیایی موجود در مایع را نداشته و به سرعت دچار خوردگی و نشتی شود. تانکرها را براساس جنس بدنه میتوان در سه دسته زیر تقسیمبندی کرد:
• تانکر فلزی گالوانیزه
تانکر فلزی گالوانیزه در گذشته برای ذخیرهسازی آب و امروزه بیشتر برای ذخیرهسازی و حمل مواد و محصولات نفتی مورد استفاده قرار میگیرد. این تانکر به دلیل جنس خود، به مرور زمان زنگ میزند و دچار نشتی و فرسودگی میشود. جهت جلوگیری از بروز این مشکل، بایستی بدنه آن را با رنگهای پوششی و ضد زنگ پوشاند تا طول عمرش افزایش پیدا کند. تانکرهای فلزی به دلیل گرم شدن بیش از حد در فصول گرم سال، برای ذخیرهسازی آب مناسب نیستند و بهتر است جهت ذخیره آب از منابع استیل یا پلی اتیلن استفاده کرد.
• تانکر استیل
تانکر استیل ضد زنگ طول عمر بالایی دارد، دچار زنگ زدگی و فرسودگی نمیشود، در برابر گرما و نور مستقیم آفتاب خیلی داغ نشده و منبع ذخیره بسیار خوبی برای آب آشامیدنی ساختمانهای مسکونی به شمار میرود. با این حال این تانکر نسبت به سایر مدلها، قیمت بسیار بیشتری دارد و همین هزینه بالا موجب شده تا مشتریان از خرید آن منصرف شوند.
• تانکر پلی اتیلن
تانکر پلی اتیلن به دلیل مرغوبیت، کیفیت بالا و قیمت مناسب و مقرون به صرفه خود، بسیار پرفروش است. این نوع تانکر در عین حال که وزن کمی دارد، از مقاومت بسیار بالایی در برابر ضربه و عوامل محیطی برخوردار است و به دلیل طول عمر و ماندگاری بالای خود، در بسیاری از مصارف خانگی و صنعتی مورد استفاده قرار میگیرد.
انواع تانکر پلاستیکی از لحاظ شکل ظاهری
تانکرهای پلی اتیلن یا پلاستیکی از لحاظ شکل ظاهری بسیار متنوع هستند و دست مشتری برای انتخاب آنها بازتر است. انواع تانکرهای پلاستیکی را از لحاظ شکل ظاهری میتوان در دستههای زیر تقسیمبندی کرد:
• تانکر پلی اتیلن عمودی
تانکر پلی اتیلن عمودی برای نصب در حیاط، باغ یا زمینهای کشاورزی مناسب است و میتوان مایعاتی مانند آب، انواع اسید یا مواد شیمیایی را در آن ذخیره کرد. این نوع تانکر نسبت به سایر مدلها قیمت کمتری داشته و نیاز به پایه یا لوله تقویتکننده داخلی ندارد.
• تانکر پلی اتیلن افقی
بهترین مخزن پلی اتیلن برای نصب روی پشت بام، تانکر افقی است. این نوع تانکر را میتوان در شیروانی، زیر پله و جاهای کم ارتفاع هم نصب کرد. تانکر پلی اتیلن با پایههای محکم از جنس پلی اتیلن روی سطح قرار میگیرد و ظرفیت ذخیره سازی مایعات تا 10 هزار لیتر را دارند.
• تانکر پلی اتیلن آسانرو و مکعبی
تانکر پلی اتیلن کتابی بهترین گزینه برای فضاهای کم عرض است که امکان قرار دادن تانکرهای عریض و طویل در آنها وجود ندارد. این نوع تانکر را میتوان در حیاط باغ، گلخانه یا ویلا به صورت چسبیده به دیوار نصب کرد. تانکر پلی اتیلن کتابی استحکام بالایی در نگهداری از مایعات دارد و میتوان حدود 2000 لیتر مایعات را در آن ذخیرهسازی کرد.
• تانکر پلی اتیلن زیرپله
این نوع تانکر براساس فضای زیرپله طراحی شده تا بتوان از فضای مُرده ساختمان مانند زیرپلهها، به درستی استفاده کرد. تانکر پلی اتیلن زیرپله برای ذخیرهسازی آب، مایعات شیمیایی و انواع اسیدها مناسب است و بدون نشتی و فرسودگی، تا مدتها مایعات را در خود نگه میدارد.
• تانکر پلی اتیلن قیفی
مخزن قیفی بهترین گزینه برای ذخیرهسازی مایعات در صنایع غذایی و دارویی و وان پرورش ماهی است که با استفاده از پایههای مخصوص نصب شده و مایعات را به طور کامل تخلیه میکند. این نوع تانکر برای مصارف خانگی توصیه نمیشود چون باید هزینه اضافهای بابت پایههای آن پرداخت کنید.
• تانکر پلی اتیلن نیسانی
تانکر پلی اتیلن نیسانی همانطور که از نامش پیداست، به گونهای طراحی شده که بتوان آن را روی نیسان قرار داد و از این طریق آن را جابجا کرد. مخزن نیسانی برای جابجایی آب، مایعات شیمیایی و اسیدها مناسب است و در برابر شرایط محیطی و ضربه مقاومت بسیار خوبی از خود نشان میدهد.
انواع تانکر پلی اتیلن از لحاظ تعداد لایهها
کاربرد هر تانکر پلی اتیلن براساس تعداد لایههای آن مشخص میشود. در واقع هرچه تعداد لایهها بیشتر باشد، مقاومت تانکر بالاتر نمیرود، بلکه کاربری آن تغییر میکند. انواع تانکر براساس تعداد لایهها به شرح زیر هستند:
• مخزن پلی اتیلن تک لایه
مخزن پلی اتیلن تک لایه برای ذخیرهسازی مشتقات نفتی مناسب بوده و برای ذخیرهسازی آب شرب و مصارف خانگی چندان مناسب نیست. این نوع مخزن نمیتواند از ورود نور خورشید جلوگیری کند و به همین دلیل مایعات درون آن به طور مرتب در معرض نور و گرما هستند.
• مخزن پلی اتیلن دولایه فومدار
مخزن پلی اتیلن دو لایه برای ذخیرهسازی آب گرم در شوفاژخانهها طراحی شده و توانایی تحمل انبساط و انقباض آب را دارد. از مزایای مخزن پلی اتیلن دولایه میتوان به جلوگیری از نوسانات دمای آب، مقاومت در برابر مواد شیمیایی، دوام و استحکام بالای آن اشاره کرد.
• مخزن پلی اتیلن سه لایه
اگر به دنبال یک مخزن پلی اتیلن مقاوم، باکیفیت و بهداشتی برای ذخیرهسازی آب شرب منازل مسکونی و ساختمانها هستید، مخزن پلی اتیلن سه لایه بهترین گزینه برای شما خواهد بود. به دلیل ساختار سه لایه، نور آفتاب نمیتواند به درون این مخزن نفوذ کند و این از گرم شدن آب و رشد قارچ و باکتریها درون آن جلوگیری میکند.
• مخزن پلی اتیلن چهارلایه و پنج لایه
مخزنهای پلی اتیلن چهارلایه و پنج لایه همان عملکرد مخزن سه لایه را دارند، اما به دلیل استفاده از لایههای بیرونی محافظ، میتوانند در شرایط سخت آب و هوایی، مقاومت بالایی از خود نشان دهند. به هرحال اگر قصد خرید یک مخزن مقاوم و بهداشتی برای ذخیره آب شرب هستید، مخازن سه لایه گزینههای مناسبی هستند و نیازی به خرید مخازن چهار لایه و پنج لایه نیست.
چگونه از خدمات ساخت و نصب تانکر در کمک کار استفاده کنیم؟
جهت استفاده از خدمات ساخت و نصب تانکر در کمک کار، کافیست سفارش خود را به صورت رایگان ثبت کنید تا متخصصان حرفهای کمک کار جهت ارائه خدمات ساخت و نصب انواع تانکر به شما پیشنهاد دهند. در ادامه پس از بررسی پیشنهادات، مشاهده نمونه کارها و نظرات مشتریان سابق و همچنین مقایسه قیمتهای پیشنهادی، بهترین متخصص را استخدام نمایید.
پس از نهایی کردن مراحل استخدام و پرداخت هزینه به صندوق پرداخت امن کمک کار، متخصص موظف است که در موعد مقرر تانکر مورد نظرتان را طراحی و تولید کرده و در محل مورد نظرتان نصب نماید. در صورت نیاز به راهنمایی یا اطلاعات بیشتر، میتوانید از تیم پشتیبانی آنلاین کمک کار، کمک بگیرید. امیدواریم در جلب رضایت شما موفق باشیم.